Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +473
Chicoxxx66 +143
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Nie ogarniam ludzi, ktorzy hejtuja win8 glownie lub tylko za menu start. Przeciez start nie sluzy do grania/przegladania stron www/ogladania filmow itp. Tam sie wchodzi raz jakis czas, zeby odpalic program i wcale nie trzeba szukac go na tej liscie tylko wystarczy zaczac pisac nazwe aplikacji i po chwili po prawej stronie pojawi sie szukany program.
Dla mnie start w 8.1 jest duzo lepszy od tego w win7 czy xp, poniewaz lubie miec czysty pulpit, a aplikacje ktore czesto odpalam mam wrzucone na glowne okno menu start. Przykladowo, co mam zrobic gdy chce odpalic np. steama? Wciskam na klawiaturze klawisz z logo windowsa lub otwieram myszka menu start i potem klikam na ikone skrotu steama, ktora wczesniej tam umiescilem. Ohh jakie to bylo trudne, skomplikowane i czasochlonne xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Metro ui czyli co? Kafelki w starcie? Mozna je usunac. Niewygodne szukanie programow? Napisalem juz jak mozna sobie z tym poradzic.
Poza tym to całe metro nie tylko menu start ale #!$%@? interfejsu tabletowego wszędzie gdzie się da.
windows update co prawda można włączyć z normlanym interfejsem ale trzeba to robić ręcznie