Wpis z mikrobloga

Mirki jeden #rozowypasek 7.5/10 od dobrych dwóch tygodni mnie pinguje. A to wyśle snapczata, a to na fb coś napisze, ze dwa razy gościłem na herbacie, raz z komputerem coś pomóc. Najlepsze, że różowy jest zajęty i ze swoim #niebieskipasek chodzi na imprezy, albo wyjazd w góry. Nie wiem co o tym myśleć i w sumie co z tym robić. W sumie to trochę szkoda mi czasu na jakieś bajery i gadki skoro różowy i tak zajęty...

#tfwnogf #podrywajzwykopem
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FantaZy: Należy sprowokować sytuację napiętą. Następnie wyruchać i porzucić i pozostać w przegrywie. Poważnie to zajęte różowe tak mają, że #!$%@? wie czego chcą. Może chce żeby jej niebieski pasek był zazdrosny, w sumie to trochę niebezpieczna sytuacja bo nie wiadomo czy jej niebieski o tobie nie wie, czyli ruchania bym nie ryzykował aczkolwiek lodzik zawsze na propsie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@o_sile_nie_prosze_bo: Bardzo trafne myślenie, wiązanie się z kimś kogo się odbiło komuś innemu to czysta głupota bo nam może odwalić taki sam numer ( ͡° ͜ʖ ͡°)- @FantaZy: Jeśli chcesz tylko poruchać to uderzaj od razu do niej i tyle.... bez zabawy w to. A jeśli się zgodzi i masz za grosz szacunku do siebie to powiedz jej niebieskiemu
  • Odpowiedz
@MokrySuchar: @maaalwis: @schopen2: @o_sile_nie_prosze_bo: @porucznik_franek: @Lowca_Jezy_Major_Trze_Ser: @brunetroll089: @Lowca_Jezy_Major_Trze_Ser:
Mirki odgrzewam sprawę ale hmm... rozowy dalej do mnie pisze i przysyla snapy. Najlepsze, że się przeniosła z akademika na chate niebieskiego, a i tak dalej piszemy, średnio co 2 dni. Wczoraj beka, bo szła z koleżankami na miasto i się mnie pytała czy też jestem w mieście(ale
  • Odpowiedz