Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +299
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@wspolrzednebiegunowe: Taaa 5 minut. Dobra nie chce mi się z Wami gadać jak nie liczycie czasu kiedy nie jesteście w kuchni. Od momentu wyładowania zakupów na stół po przyjściu z biedry zawsze mija mi ponad półtorej godziny do momentu aż będę mógł jeść, wszystko mam pozmywane i
@aski: http://www.fiteligent.pl/fitstart/
Chyba ze ktos mieszka z rodzicami, ktorzy za niego sprzataja. Ewentualnie ma kobiete ktora za niego to ogarnia. Ostatnia opcja to zmywarka.
A z Crockpotem wychodzi w ogóle wypas bo 10 minut przygotowujesz kurczaka, wrzucasz i jak to sie samo zrobi to masz żarcia na 4 dni, elo ;]]
W każdym razie i tak lepiej byłoby ten czas poswiecic na cos innego, wiadomo. Np. na trening ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja #!$%@?ę co za beka. co Wy nigdy nie szykowaliście sobie sami jedzenia? nie zmywaliście? nie sprzątaliście po sobie? Oto tajemnica życia: I tak to robisz bo musisz coś jeść, nawet jak nie trzymasz diety.
Zamykam ten zlot życiowych niedorajd. Proszę się rozejść.
Teraz na temat:
Tak #!$%@? wstaję o 4:30 przed pracą i do 5:20 jestem w stanie umyć ryj, ogolić jajca, zrobić 3 pojemniki
@feniks_pn: @koniarek: @aski:
Wstawiasz wodę na palnik.
kroisz kure, w połowie krojenia rozgrzewasz patelnię
Skonczysz kroić - wrzucasz kuraka na patelnię i posypujesz przyprawami, woda się już gotuje więc wrzucasz ryż czy co tam masz.
Zaczynasz zmywać co jakiś czas mieszając mięso i ryż.
Pozmywane, kura gotowa - wrzucasz do pudełek.
Ryż
@churagan: zarządzanie czasem, level: mirko