Wpis z mikrobloga

Od wczoraj, w Internecie krąży grafika na temat kulis wydarzenia, które miało miejsce w programie "20m2 Łukasza"

Może w związku z tym wspólnie zaprosimy każdego z kandydatów, niezależnie od partii, którą reprezentuje, do udziału w AMA, w którym każdy z nich będzie miał możliwość wypowiedzenia się i udzielenia odpowiedzi na Wasze pytania?

Co sądzicie?

#ama #wybory #wykop #wykopowedebaty
wykop - Od wczoraj, w Internecie krąży grafika na temat kulis wydarzenia, które miało...

źródło: comment_N0k4vvL30IZLNkDlIl0OiahM5CKLL5Bk.jpg

Pobierz
  • 215
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może w związku z tym wspólnie zaprosimy każdego z kandydatów, niezależnie od partii, którą reprezentuje, do udziału w AMA, w którym każdy z nich będzie miał możliwość wypowiedzenia się i udzielenia odpowiedzi na Wasze pytania?

@wykop: Poważnie?

• Odpowiedz
@wykop: Piszę teraz całkowicie poważnie, beż żadnych śmiechów-chichów. Administratorzy Wypoka, proszę Was, zróbcie to. Takiej rzeczy nigdy nie było w Internetach, kandydaci obnażeni z medialnych tarczy ochronnych - tylko ich inteligencja, umiejętności i program wyborczy. Coś niesamowitego. Ogromnie liczę na powodzenie tej akcji, mogłaby wbrew pozorom NAPRAWDĘ wiele zmienić. Myślę, że nawet gdyby trzeba było zrobić zrzutę pieniężną, to kilkaset osób dorzuciło by chociaż dyszkę; Nie wiem na co mogłyby
  • Odpowiedz
@wykop: Dziś umarł wykop :( upolitycznienie zniszczy tę stronę ze śmiesznymi obrazkami.
@m__b: Wiedziałem, że wcześniej czy później smutni panowie przyjdą do ciebie, wyciągną twoje brudy i skłonią do współpracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z tego co pamietam, to Jackowi Wilkowi nie znieśliście limitów na odpowiedzi i potem były kwasy. Mam nadzieję, że limity kandydatom będą zniesione.

@waruiny: W AMA nie ma limitów na odpowiedzi. Autor znaleziska oznaczonego tagiem #ama może udzielać tyle odpowiedzi w swoim znalezisku ile tylko zechce - nawet jeśli ma zielony kolor i ledwo co zarejestrował konto. Funkcjonuje to już od kilku lat.
  • Odpowiedz
@wykop: Zawsze możecie też rozważyć quasi AMA w takim stylu, jak to robi @Velati (o ile dobrze pamiętam) - to znaczy kilka pytań, nad którymi było wcześniej głosowanie.
Łatwo wtedy o porządek, chociaż klimat już nie ten.
  • Odpowiedz
@wykop:
NIE - bo przyjemność z debaty na wypoku, zdominowanym przez jedną gimbo-grupę polityczną (właściwie to plankton) można porównać do analogicznej debaty prow. przez Olejnik w tefałenie.

TAK - bo chciałbym zobaczyć czy uda Wam się skusić choćby jednego z prowadzących w sądażach.
  • Odpowiedz
@wykop: uważam, że to dobry pomysł - byłoby to pierwsze tak zorganizowane wydarzenie w polskiej polityce, jeśli zostanie sprawnie przeprowadzone być może wpisze się do kalendarza wyborczego na stałe, faktem jest, że będzie to nowość kampanijna i jako takie mocne wejście internetu w kampanii. Dlatego jestem za!
  • Odpowiedz
Pomysł dobry, ale tutejsza elita internetów zakopałaby wszystkie AMA poza tym jednym, właściwym kandydatem...

@bebeto39: Nie jestem przekonany, że zakopaliby. W końcu AMA Kuźniara nie zostało zakopane.
Dla pewności można by było jednak wprowadzić pomysł @darosoldier, żeby nie było możliwości zakopywania, albo żeby zakopywanie nie przynosiło żadnego efektu.
  • Odpowiedz