#silownia #chwalesie Rowno 4 tygodnie temu zaczlem cwiczyc, oto pomiary z marca: ramie okolo 32.2cm przedramie zmierzone okolo 2 tygodnie pozniej okolo 28.7cm Dzisiejsze pomiary ramie okolo 32.6-32.7cm przedramie okolo 28.9cm
Jest progres xD Dajcie pare plusow na wieksza motywacje, za 4 tygodnie ma byc w bicu grubo ponad 33, a w przedramieniu ponad 29 ( ͡°͜ʖ͡°)
@TomekHydrantDurzy: jedno cwiczenie to stoje z sztanga w lapach za plecami i podciagam nadgarski, a drugie to nawijanie sznurka na drazek z obciazeniem
@cdrw: jakbyś miał 145cm wzrostu to byś wyglądał już na siłkowicza wówczas :D u ciebie przy 185 to dopiero z 39 będize jakkolwiek wyglądać. Ja mam 183 i 41 i słabiutko według mnie to jeszcze wygląda.
@reasonable: ale bzdury gadasz. Przedramię robi się zawsze jako dodatkowy trening i jest bardzo ważne jak nie chce się wyglądać śmiesznie plus poprawia chwyt
@So_I_Scream: chłopak ćwiczy od czterech tygodni, serio uważasz, że jego gainsy w ramionach będą tak duże, że stworzą dysproporcję względem przedramion?:D Poza tym siła chwytu poprawi mu się od wykonywania praktycznie wszystkich podstawowych ćwiczeń, zwłaszcza martwego, wiosłowań i podciągań. Na tym etapie ćwiczenie przedramion jest najzwyczajniejszą stratą czasu.
#chwalesie
Rowno 4 tygodnie temu zaczlem cwiczyc, oto pomiary z marca:
ramie okolo 32.2cm
przedramie zmierzone okolo 2 tygodnie pozniej okolo 28.7cm
Dzisiejsze pomiary
ramie okolo 32.6-32.7cm
przedramie okolo 28.9cm
Jest progres xD Dajcie pare plusow na wieksza motywacje, za 4 tygodnie ma byc w bicu grubo ponad 33, a w przedramieniu ponad 29 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Triceps jest bardzo, ale to bardzo ważny jeśli chodzi o rozmiar łapy.