Aktywne Wpisy
jegertilbake +511
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +655
http://www.wykop.pl/link/2488915/wyscigi-ciezarowek-na-s3-nagrane-09-04-2015/
Pozwoliłem sobie przesłać ten filmik do firmy Diversa aby zobaczyli jakie zagrożenie na drodze powoduje ich kierowca.
Oto odpowiedź jaką otrzymałem, Mircy, robimy coś z tym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Adres mailowy: info@diversa.info.pl
#afera #bekazpodludzi #januszeprawa #oswiadczenie #wykopefekt
Komentarz usunięty przez autora
taktyk
nie wiem czy sobie zasłużyli, ale gdyby okazali się jeszcze bardziej bezczelni można rozważyć:
1. podrzucenie linku z filmikiem i groźbą konkurencji, oni już im reklamę zrobią
2. wrzucenie filmiku na jakieś forum akwarystyczne tak żeby potencjalni klienci tej firmy zobaczyli
ale mi się nie chcę, więc...
hahahaha
Ten kto pisał tego maila znalazł prawko w chipsach
Co z tego, że w ewentualnym procesie niemal na 100% zostaniesz uniewinniony, skoro do tego czasu minie kilka lat i zrujnujesz sobie zdrowie z powodu stresu.
Jak coś to pamiętajcie: wysyłać na nowe konto przez TOR czy jakieś VPN czy inne proxy.