Wpis z mikrobloga

@Bukozord: Niedaleko czyli ile od Hiltona ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale polecić mogę Ci w tamtaych okolicach: chinczyk na Radwańskiej, pizza w Indeksie na Radwańskiej, a kebab to już troche dalej bo róg Zielona/Piotrkowska, w tym samym miejscu też zajebista Zapiekarnia.
  • Odpowiedz
@Bukozord: w okolicy Hiltona to tylko Pełen brzuszek.
Pizza nienaganna, chociaż znam dużo lepsze, ale nazwa nie kłamie :)

Poza tym idź na pietrynę. Z Pizzerii to Pomodoro a z Kebabów to istambuł lub lokal, którego nazwy nie pamiętam nigdy. Typowy turas z najtańszym piwem na Pietrynie (chwalą się tym informacją na drzwiach) - 3,95 - tyskie. Nieco za urzędęm miasta w stronę placu wolności.

ew. Kebab house.

Ale są lepsze
  • Odpowiedz
  • 0
@SiSD: No w panierce jeszcze ujdzie, ale spójrz jak oni to trzymają. Stoją wiadra z 30 filetami cały dzień, czekając tylko na patelnie. Najbardziej zawiódł mnie słodkokwasny z świeżymi warzywami... kurczak jak z mikrofali, ananas surowy. Już wolę tego koło akademika, chociaż trochę dalej mam z mechanicznego. :)
  • Odpowiedz
@KuwbuJ: Pieczony w sezamie bez panierki jest. Nie wiem jak te filety w całości bo nigdy ich nie brałem. Ten koło akademików też niezły, ale jednak za małe porcje jak na kilka godzin zajęć na uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bukozord: W Łodzi naprawdę trudno zaliczyć #!$%@?, chyba że masz wybitnie zakazaną mordę albo koszulkę legii ;)
A jak już jestes w Łodzi przespaceruj się na Piotrkowską, wybór naprawdę spory od kebaba i pizzy do porządnego sushi
  • Odpowiedz