Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Przez ostatnie dwa lata trzaskałem modele (głównie #samochody) do Dying Light, naszej wspaniałej polskiej gry, w którą pewnie niejeden z Was się ostatnimi czasy zagrywał.
No i zrobiłem tzw. art dump. A po ludzku: wrzuciłem nieco renderów tych rzeczy, które stworzyłem (a w zasadzie tylko garstki, bo było tego o wiele więcej).
https://www.behance.net/gallery/25142557/Dying-Light-3D-Art
Enjoy! ʕ•ᴥ•ʔ mam nadzieję, że się podobało.
PS Oniontour rlz.
PPS niebieskie autko jest w 3D, wystarczy kliknąć 'play'
Używasz może Substance albo nDo2?
Serio? A ja tak nienawidzę zbrusha ;_;
Mi możesz powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°).