Aktywne Wpisy
KsJanBandosz +8
#polityka #sejm #tvp #tvpis Posługę Bożą pełnię już od 2002 roku, przeżyłem więc wiele, z wieloma duchownymi starszymi również rozmawiałem i wymieniałem doświadczenia, nawet tymi, którzy pamiętali dobrze czasy komunizmu. Sam osobiście nie byłem i nie jestem zwolennikiem PiS'u i nigdy na nich nie głosowałem, natomiast wielu duchownych mówi, że takiego zmasowanego ataku na kościół ze strony rządu jak teraz, nie było nawet w najgorszych czasach komuny. Najpierw zapowiedzi likwidacji religii ze
Tomahawkkk +158
Prawilnie przypominam, że w 2019 roku Anetki z Żabki kupiły mieszkania w Warszawie po 10k/m2 i były wyzywane przez naszych spadkowiczów od głupich owieczek kupujących na górce xD
Tymczasem nasi eksperci przez kolejne 4 lata wydali na wynajem 144000 zł a ceny nieruchomości wzrosły o 50% xD
Warto było czekać, wilki xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Tymczasem nasi eksperci przez kolejne 4 lata wydali na wynajem 144000 zł a ceny nieruchomości wzrosły o 50% xD
Warto było czekać, wilki xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Takie cos dzisiaj znalazlem xd
#logikarozowychpaskow #zareczyny
Czytajcie komentarze :D
Mój narzeczony nie zarabia dużo bo niewiele więcej niż najniższa krajowa w naszym kraju, ale pierścionek dostałam za 2 tysiące złoty z diamentami zakupiony w sklepie apart. W opakowaniu był certyfikat potwierdzający, że mam złoty pierścionek z diamentami. Pisze ile jest złota i diamentów. Oświadczył mi się w Chorwacji na wakacjach nad brzegiem morza i przy zachodzie słońca. Jak sam stwierdził
15 milisekund później:
@Skyworld: dobry kontent #bekazpodludzi
Kuźwa, jeszcze do jubilera pobiegła, żeby sprawdzić co to za kamień i kruszec( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja bym się spytała po prostu faceta o to, z czego jest pierścionek, ciekawa bym była i tyle.
@Killjoy: i weź tu nie chciej intercyzy to będziesz goły i wesoły ( ͡° ʖ̯ ͡°)
"Skąd miałam wiedzieć że to kolacja zaręczynowa?!" - Mogła się domyśleć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie myślałaś żeby to wrzucić pod logikę?