Wpis z mikrobloga

@kopek: @Sudokuu: @zakowskijan72: @longer9876:
Czytajcie komentarze :D
Mój narzeczony nie zarabia dużo bo niewiele więcej niż najniższa krajowa w naszym kraju, ale pierścionek dostałam za 2 tysiące złoty z diamentami zakupiony w sklepie apart. W opakowaniu był certyfikat potwierdzający, że mam złoty pierścionek z diamentami. Pisze ile jest złota i diamentów. Oświadczył mi się w Chorwacji na wakacjach nad brzegiem morza i przy zachodzie słońca. Jak sam stwierdził
@Killjoy: Nie znam się ale może warto sprawdzić wartość w celu ubezpieczenia? Nie mam pojęcia. Jednak sama wypowiedź w takim kontekście to mocna patologia

@kapelusz: Niekoniecznie, to mógł być komplement w stylu "twoje oczy są jak gwiazdy!", wiadomo, że banał, wiadomo, że prawdopodobnie g...o prawda, ale miło usłyszeć:)
Ja bym się spytała po prostu faceta o to, z czego jest pierścionek, ciekawa bym była i tyle.
@sok: Ale dopytać o kamień nie zapomniała?:D Słuchaj, ja nie lubię jechania z góry po kobietach, ale ta konkretna to jest kandydatka na tytuł Materialistki Roku, a mamy dopiero początek kwietnia.
Kuźwa, jeszcze do jubilera pobiegła, żeby sprawdzić co to za kamień i kruszec( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Killjoy: i weź tu nie chciej intercyzy to będziesz goły i wesoły ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jade: Ja bym tu nie chciała raczej ślubu. Rozumiem zawód, gdyby facet wszedł do pierwszego lepszego sklepu z biżuterią, wziął pierwszy lepszy pierścionek i wcisnął jej z tekstem "ej Karyna ochajtamy siem?", ale tu to przegięła z reakcją.
@kapelusz: Widziałam podobny wątek na czymś w stylu kafeterii, ale jeszcze lepszy: baba 35 lat, zawiedziona, że facet nie buchnął na kolana i nie zwołał orkiestry symfonicznej, pierścionek jakiś zwyczajny, tani pewnie, ojej, o matko, jaka ona rozczarowana. Większość kobiet ją zjechała z góry na dół i za czepianie się pierścionka i oświadczyn, i za spodziewanie się scen z filmu romantycznego w jej wieku. Tylko z dwie, trzy jej broniły.