Aktywne Wpisy
denwood +39
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Potrzebuje pomocy, znalazłem skrypt slider'a który rozjeżdża się na boki, zmodyfikowałem go i jedyną rzeczą która potrzebuję jeszcze zmodyfikować jest to by, gdy po kliknięciu w poprzednią kulkę(w lewym dolnym rogu) nastepowała animacja taka, jak jest domyślnie zrobiona przy przechodzeniu do kolejnego obrazu, bądź dalszej kulki.
Męcze się z tym już któryś dzień lecz mi to w ogóle nie wychodzi.
Ktoś coś pomoże?
demo, pliki do pobrania
#jquery #js #javascript #css #webdev #programowanie #kichochpyta
Z innej beczki: wydawało mi się zawsze, że "slider" to "ustrojstwo do przełączania slajdów", dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego "slider pierwszy" a nie "slajd pierwszy"...
ps: jeśli parę dni nad tym już siedzisz to może warto przemyśleć zmianę slidera ;p sporo jest tego na rynku..
Hmm... Prawdę mówiąc to nie wiem, w czym dokładnie tkwi problem, bo u mnie "kliknięcie na poprzednią kulkę" wywołuje animację, jak w http://tympanus.net/Tutorials/FullscreenSlitSlider/index2.html... Firefox 36.
Tylko czasami jest jakby taki efekt, że gdy za szybko kliknę, to jednak nie przechodzi. Trzeba porządnie wycelować i konkretnie przytrzymać klawisz myszy.