@SScherzo: mało pewnie ile to zajmie? 5 minut może ( chyba ze materiał albo krój dziwny) moja mamełe w 5,5 minuty by ci to zrobiła za małą ilośc cebuli
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: nie wiem, ile. zależy, czy wystarczy tylko te rękawki zwęzić, czy trzeba kombinować z materiałem, do którego są przyszyte, żeby to dobrze wyglądało.
@SScherzo: ja tam sam sobie zwężam ubrania. Mam w genach krawiectwo, wiec kupiłem sobie maszynę do szycia. Zaoszczędziłem dużo pieniędzy. No i mogłem odświeżyć stara garderobę.
@Sudokuu: serio O_o k---a chciałbym byc Azjatą, i kod sobie napisze i koszule zwęzi, ja jak prawdziwy Polak tylko kiełbase na grilla umiem wrzucić ( ͡°ʖ̯͡°)
@SScherzo: Wiesz nie ja jestem krwacem tylko moja mamełe, ale jak dla mnie to to jakieś grosze są i nic trudnego, materiał też nie jakiś wyszukany chyba. Idż do krawca, myslę ze nie weźmie dużo, a według mnie sama bys sobie to zrobiła ;)
@SScherzo: ;D idź do krawca raz dwa ci to zrobi od ręki pewnie, albo daj @Sudokuu nic nie pisał chyba go nie przyjeli do kodzenia w jakims korpo to w wolnej chwili ci przerobi kiecke na spodnie i rękawy długie na krótkie czy co ci tam potrzeba :)
#pytanie #szycie #krawcowa #ubierajsiezwykopem (może ktoś ma doświadczenie)
nie chcę sama, bo nie chcę zepsuć. nie umiem na maszynie szyć, a ręcznie się popruje. materiał to jakaś bawełna zwykła.