Aktywne Wpisy

arinkao +416
Barszcz biały chrzanowy na maślance. Skład: rosół gotowany na szynce, chrzan, czosnek, maślanka. Kiełbasa smażona z cebulką, boczek, jajko, sól, pieprz, sporo majeranku.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
MurLand +1
Często pojawiają się wpisy o tym jaka to Rosja nie jest biednym krajem. Brak dróg, bieżącej wody tak często przez Ukraińska propagandę przestawiana jest Rosja. Jeszcze wczoraj ktoś dodał wpis o tym, że Rosjanie na Ukrainie widzą pierwszy raz utwardzone drogi..
Jest to oczywista manipulacja i kłamstwo. Rosja posiada 55 tysięcy kilometrów autostrad (polska 1,8 tysiąca autostrad i ponad 3 tysiące dróg ekspresowych)
Miasta i miasteczka wyglądają dokładnie jak w każdym innym
Jest to oczywista manipulacja i kłamstwo. Rosja posiada 55 tysięcy kilometrów autostrad (polska 1,8 tysiąca autostrad i ponad 3 tysiące dróg ekspresowych)
Miasta i miasteczka wyglądają dokładnie jak w każdym innym

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@anonim1133: Żyjesz? Wy jesteście ślepi na to co on wyprawia? Ja za kilka postów dostałem bana, a tutaj każdy wam o nim pisze a wy nie reagujecie w ogóle, co jest?!
@anonim1133 @Elfik32 nie można nic z nim zrobić? Myślę, że dostał niejednego raporta. Zdecydowanie nie jest to użytkownik którego chce się na tej stronie, a tym bardziej mikroblogu.
@kolnay1: Co z tego że nie będę widział skoro baran dalej będzie jakieś śmieci o mnie #!$%@?ł. Normalnie bym mu #!$%@?ł łeb, ale to jest cholerny internet i mogę się jedynie użalać w komentarzach.
Komentarz usunięty przez moderatora