Aktywne Wpisy

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz
MagicznyMariusz +54
źródło: 1000017298
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: images (80)
Pobierz
źródło: 1000017298
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Fake?
źródło: comment_eHLHrdiEFNsKoXsLpYviYrRCNjvssv1L.jpg
Pobierzźródło: comment_dVoVpFZuk5TmYHiRVEErHXHWEu720sAD.jpg
Pobierzna nightlies siedzę już dobre 2 miesiące, więc żadnej różnicy nie odczuję. To ota będzie dokładnie tym samym, co ostatnie nightly.
Ciekawi mnie jednak, co będzie miał do zaoferowania ten oxygen, bo jedyne co rzuciło mi się w oczy, to były te śmieszne screeny sprzed kilku tygodni, które pokazywały pulpit z custom tapetą- jednym słowem WOW ( ͡º ͜ʖ͡º)
to już nawet nie bawi, tylko robi się przykre. Chiński telefon XD
Ściągasz ostatnie nightly, no i przez recovery wgrywasz. Na szczęście to działa tak jak upgrade windows 7 -> 8, czyli wszyskie apki i dane zostają, jedynie trzeba trochę poczekać, bo apki muszą się "zoptymalizować" do tego runtime ART.
Od tego momentu cieszysz się CM12. Można też założyć, a znając Oneplus, to
Generalnie przebudowali cały interfejs użytkownika. Wszędzie napchane animacji. Każdy ekran skądś wjeżdża, przełączasz aplikację to wyjeżdża. Interfejs reaguje na dotyk. Gdy przytrzymujesz dłużej w jednym punkcie, to tworzy się takie koło, niczym byś dotykał tafli wody palcem. Nawet zaznaczanie i odznaczanie checkboxów ma swoją animację.
Z funkcjonalności zauważyłem LiveDisplay, który zarządza jasnością i tonacją kolorów
Masz pod ręką link do tego nightly?
źródło: comment_7rgyhZP01DVwC3sXHi8bJyfI3c5wcPaN.jpg
Pobierz