Aktywne Wpisy
Napedikr +343
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +195
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Szukam czegoś skrajnie taniego bądź darmowego tylko po to, by postawić sobie na tym czymś serwer ZNC i utrzymać sesję IRC. Przeszukałem Google pod kątem "free vps" i "low price vps" oraz "for fuck sake where I can find that shitty free vps", ale jedyne co znalazłem, to pipni.cz, które... #!$%@?ło mi mózg, bo:
a) jest po czesku - to właśnie to mi popsuło mózg
b) jest tylko na miesiąc
c) z jakiegoś powodu uniemożliwia dalszą rejestrację serwera VPS, bo... coś-tam-po-czesku
A ja jedyne co chcę, to aby przez następny ~rok było uruchomione ZNC na jakimkolwiek serwerze i zwyczajnie podtrzymywało sesję. Nie chcę za to płacić w cholerę kasy (vide "HURR DURR KUP SE ZA 10 ZŁ NA OVH"), bo to jest zwyczajnie nieopłacalne.
@Adammik: Nie, szukam hostingu bądź shella. Nie chcę być zdany na łaskę kogoś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)