Wpis z mikrobloga

@Usurper: Mi się tam ten ogrom frankfurckiego lotniska nie udzielił, bo za każdym razem gdy miałem okazję tam być, to było to miejsce przesiadki i byłem kierowany już na odpowiedni terminal. Z kolei w stanach jechałem pociągiem z 15 minut na inny terminal. Tu już byłem świadomy tego jak ogromna jest powierzchnia lotniska.
@pizza_z_pieczarkami: Większość amerykańskich lotnisk jest słabo zorganizowana i chaotyczna, dlatego wszystko tam długo trwa ;) Frankfurt największe wrażenie na mnie robi rano, tak koło godziny 8 rano kiedy zaczyna się ruch całego ciężkiego sprzęty z i do Azji, obu Ameryk i Afryki.Kosmos ile tego się przewija.
@bylu @Usurper @pizza_z_pieczarkami : Kilka dni temu byłem pierwszy raz na lotnisku we Frankfurcie i czułem się jak człowiek wypuszczony na wielki świat ze wsi. Miałem 45 minut do boardingu po przesiadce. Stwierdziłem, że spoko, zdążę sobie dojść na miejsce, jeszcze rzucę okiem na jakieś sklepy itd. Do terminalu szedłem dokładnie 32 minuty (nie wspominając już o tym, że terminale są od A do Z, a sam A ma gate'y do ponad