Aktywne Wpisy
lapampek +113
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Wracam sobie samochodem ze swoim #rozowypasek oraz 2 innymi różowymi. Żeby nie wiało stypą w aucie to próbuję podtrzymać rozmowę z różowym kierowcą, jako rasowy śmieszek trochę tez śmieszkuje-zwykła gadka o niczym jak to w trasie. Wysiadam pod chatą ze swoim różowym i już widzę że jest jakiś foch.
Ja: Co jest? Coś się stało?
Różowy: Nie nic.
J: No widzę że coś jest nie tak, jesteś jakaś smutna?
R: Nie, pomyśl sam
J: O co chodzi?
J: wtf.jpeg
R: No jestem zła
J: Ale dlaczego?
R: No bo ty się tak dogadujesz z karyną, i pewnie wolałbyś być z nią...
J: (✌ ゚ ∀ ゚)☞, a co my się nie dogadujemy?
R: No dogadujemy, ale z nią jakoś tak bardziej.
i foch LEL xD
#zwiazki #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora