Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Moja ulubiona z tej płyty (ʘ‿ʘ)
#shpongle #muzykadonkafiszera #muzyka #narkotykizawszespoko #mindtripper
na żywo z Toyko
jak nie widzieliście tego, to powinniście to zmienić ;)
Around the World in a Tea Daze - mój ulubiony kawałek. Mógłbym go słuchać w nieskończoność
W tym roku w końcu na Szpongle sie wybieram, więc mniejsza o to ;)
Jest i w hd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Donk_von_Fisher: Wow, a nie wiesz czy będzie shpongle live, czy shpongle dj set? Bo na stronie ozory piszą dwojako.... Shpongle live było dwa lata temu, i nie udało mi się dotrzeć :( Być może Shpongle w pełnym składzie będzie dopiero gdy nową płytę skończą...
Do tego polecam
once upon a time in a sea of blissful awareness
invisable man in a fluorescence suit
star