Wpis z mikrobloga

@UkradliMiPuzzIe: Mi też możesz podesłać przepis.
Ale wiem, że w tej chwili to Cię trochę nienawidzę i jesteś przyczyną mojego ślinotoku, a raczej to zdjęcie jest. :P

Mieszkam na Śląsku, a roladę jadłam tak dawno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@biczplis: Wolowinka <3 ogorek konserwowy chili, cebula, podsmazony bekon w prostokatach ;)

@Auth: @slawpe13: Wolowina, trzaskamy na mniej wiecej 0,5-1,0cm plastry, na to kladziemy cebule, ogorka konserwowego, surowa cebule,pieprzymy, zawijamy i albo przebijamy wykalaczka albo obwiazujemy nitka zeby sie roladka trzymala. Na patelnie, na zimny olej wrzucamy 3 grubo pokrojone zabki czosnku, trzymamy je az sie zarumienia, wrzucamy je do wody, ktora przygotowujemy wczesniej (wywar z
  • Odpowiedz