Wpis z mikrobloga

@kowi199: ludzie traktują fb jak kalendarz jeśli chodzi o daty urodzin. Kiedyś każdy zapisywał sobie w notesie lub zwykłym kalendarzyku urodziny bliskich i przyjaciół, teraz fb w tym wyręcza. Dlatego nie rozumiem, dlaczego niektórzy mają żal o to, że nikt nie pamięta. Ciekawe, czy Ty byś pamiętała o wszystkich datach, gdyby Twoi znajomi też powyłączali tę opcję, czy masz gdzieś spisane te daty :-) Ale w każdym razie sto lat!
  • Odpowiedz
@jackie_daniels: ja jestem z tych osób, które nie potrzebują fejsa, żeby złożyć komuś życzenia, mam swój kalendarzyk i składam je tylko najbliższym ;) śmieszy mnie po prostu, że ludzie wypisują sobie na tablicy 'sto lat' itp. i na tym się kończy. wolę dostać 10 szczerych życzeń niż 100 na fejsie tylko dlatego, że komuś się wyświetliło powiadomienie, a o dacie moich urodzin nie ma pojęcia
  • Odpowiedz
@kowi199: pewnie, ja też najbliższym wysyłam kartki albo w miarę możliwości składam im "bardziej rozbudowane" życzenia osobiście. Jednak te proste i krótkie życzenia na fb składane nawet przez dalszych znajomych, czy rodzinę, też wywołują u mnie uśmiech. Niby nic takiego, ale jednak ktoś mi dobrze życzy :) I sama też lubię składać te życzenia na fb, wg mnie to jest po prostu miłe
  • Odpowiedz