Mirki, którzy używanie play - jako macie zasięg? Przenioslem jeden nr z Plus do Play i zasięg masakryczny. I to w różnych częściach miasta. 30%-50%, gdzie w plusie miałem 70-100. Miasto: #krakow
@staryhaliny: Ja miałem tak samo. Przeniosłem się z powrotem do Orange, a mianowicie njumobile. Zasięg o wiele lepszy, a i oferta bardzo dobra. Play ma wszystko bardzo dobre, prócz zasięgu.
@geratius: #!$%@?, to trochę późno się o tym dowiaduje... Ciekawe ze niby korzystają z infrastruktury wszystkich operatorów [faktycznie tel się przełącza - informacja w nawiasie za nazwa operatora się zmienia, np. PLAY (T-Mobile) itp.], a i tak jest #!$%@?.
@staryhaliny: Ja mam Play na kartę i generalnie w Krakowie jest bardzo dobry zasięg :D nawet internet LTE śmiga, rzadko się przełącza na H. Jedynie w Bonarce nie wiedzieć czemu traci zasięg i przełącza się na sieć T-mobile.
W #gdansk nie miałem nigdy żadnego problemu, a internet łapie mi nawet w wiosce za górami za lasami za Gdańskiem. Chociaż z tripa na kawałek na północ pamiętam że lubiło zgubić.
@staryhaliny: Play ma bdb zasięg jeśli jesteś w miejscu. W trasie niestety jest tragedia i ja osobiście nie rozumiem ich szczycenia się zasięgiem 4 sieci, imo roaming to olbrzymi minus. Niestety przełączanie nie działa płynnie, wiele jest sytuacji, w których telefon pokazuje zasięg, a po chwili dostajesz smsa, że ktoś przed sekundą do ciebie dzwonił.
Póki co skupiają się na zasięgu LTE i to im wychodzi bardzo fajnie, niestety zasięg voice
@Krupier: może to zależy od regionu? Mam pracę ciągle w drodze, zasięg Wlkp, czasem lubuskie i inne miejscowości przy granicy Wlkp, i powiem szczerze że nie zauważyłem takich problemów, nie pamiętam kiedy ostatnio nie mogłem gdzieś zadzwonić a dużo rozmawiam w drodze :-) dla mnie jest ok.
@robert83: no ja jeżdżę trasą Szczecin > Poznań > Wrocław > Zabrze i tak jak przy większych miejscowościach jest git, tak po wyjeździe, czasem praktycznie od razu, jest pusto i długo szuka innej sieci.
Dlaczego #rosja zamiast użyć swojej pozycji na planecie, gigantycznie wielkich surowców naturalnych do zbudowania bardzo bogatego kraju to ciągle próbuje #!$%@?ć region europy wschodniej i siebie samą przy okazji. #polska #ukraina #wojna
Mirki, którzy używanie play - jako macie zasięg?
Przenioslem jeden nr z Plus do Play i zasięg masakryczny. I to w różnych częściach miasta. 30%-50%, gdzie w plusie miałem 70-100. Miasto: #krakow
Ciekawe ze niby korzystają z infrastruktury wszystkich operatorów [faktycznie tel się przełącza - informacja w nawiasie za nazwa operatora się zmienia, np. PLAY (T-Mobile) itp.], a i tak jest #!$%@?.
Póki co skupiają się na zasięgu LTE i to im wychodzi bardzo fajnie, niestety zasięg voice