Aktywne Wpisy
kopek +334
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
Kejesen +496
Trzeźwi, którzy już nie śpią zostawiają plusa, a #!$%@? życzę miłego kaca i bólu głowy, nie zarzygajcie się na śmierć, powodzenia
#dziendobry #gownowpis
#dziendobry #gownowpis
Nie chcę jednak plusów, żadnego losowania nie będzie. Żeby dostać grę trzeba być śmieszkiem poza kontrolo i wykazać się odrobiną kreatywności. Znudziły mi się nudne, sztampowe nazwy sieci WiFi, więc liczę na waszą pomoc i stąd ten drobny konkurs.
Potrzebuję dwóch nazw dla sieci WiFi.
Drobne zasady:
1. Zbieram komentarze z propozycjami nazw do 19:30:00 dnia jutrzejszego tj. 18 marca.
2. W zabawie NIE biorą udziału propozycje polityczne, obraźliwe lub propagujące nienawiść.
3. Komentarz MUSI zawierać dwie propozycje, nie muszą być jednak one ze sobą powiązane, aczkolwiek byłoby fajnie, gdyby powiązanie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Grę wygrywa najbardziej zaplusowany komentarz, pod warunkiem, że spełni on powyższe zasady.
5. W przypadku gdy pierwotny zwycięzca zostanie zdyskwalifikowany za nieprzestrzeganie zasad, lub zrzeknie się gry, nagroda przechodzi do właściciela kolejnego najbardziej zaplusowanego komentarza.
Zastrzegam sobie możliwość anulowania konkursu w wypadku, gdy zainteresowanie będzie nikłe.
CZAS START, NIE ZAWIEDŹ MNIE MIRKO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #zadarmo #gry #steam #glupiewykopowezabawy
1. Sieć WiFi
2. Moja sieć WiFi
Pierwsza sieć: Donald
Druga sieć: Tusk
1. Słyszę jak uprawiacie seks
2. Wóz obserwacyjny CBŚ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
1. The below wifi is false
2. The above wifi is true
1. Usuń
2. Konto
Pretty Fly For A WiFi
1. Centrum Dowodzenia Światem
2. Kamieniołom im. Adama Mickiewicza
2. Ja mam takie ( ͡° ͜ʖ ͡°) (nazwa w zdjęciu)
2. Autobus spod Sukiennic
( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Ok postaramy się być ciszej.