M.....P
M.....P
https://0021dbf55e581d383a9ea35d20a9b65abe90bb88.googledrive.com/host/0Bw_fKeuG5AKRfno1WmdJRWFzNjBDd2k3azhuYmRjcnhoblRkZWh6Tllhd21xemNCeExqUHc/jotbwebplayer.html

Dodałem ikonkę on/off do muzyki - w tym momencie słabo widoczna przez ikonę unity, ale klikać się da - do tego usunąłem całą osobną scenę, a creditsy dałem na małym czerwonym pasku na dole menu, obydwie rzeczy do współgrania. Do tego przywróciłem stare dodawanie amunicji, i poprawiłem dziury w jezdni żeby łatwiej było w nie wpaść a nie przelecieć nad nimi.

#gamedev #unity3d
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
TadeuszSynZygmunta
@MichaelP: Nie można wsiadać do samochodów i kończy się amunicja, 2/10 nie polecam, unsub :/
5
blisher
@TadeuszSynZygmunta: Gierkę wydał, hajs zarobił i się wozi tadeusz wuj jechany, developer rozpieszczony
3
p.....o
p.....o
Jak sie w to gra? Zero reakcji na jakikolwiek klawisz

EDIT: sorry, przez ta cebule naciskalem zawsze na score zamiast start.
2
M.....P
M.....P
@makary89: @psemcio: Dobra, link ten sam, koordynaty kursora trochę poprawiłem i teraz jest na środku, można klikać i się nie bać :> .
2
M.....P
M.....P
@TadeuszSynZygmunta: Super, toś mi napisał :/ .
1
M.....P
M.....P
@psemcio: haha lol :> .
1
p.....o
p.....o
Powaznie troche myli, zazwyczaj punkt w którym kursor lapie jest w lewym górnym rogu lub ogolnie u gory, tu jest tak zrobione ze trzeba napoczatku rozpracowac jak wejsc w gre i jak dziala kursor :P. Jak wyszedlem poza mapa to postac zaczela spadac bez konca :-P
1
makary89
makary89
@MichaelP: ogolnie spoko, ale kursor to Panie zostaw w spokoju :D
0
p.....o
p.....o
@MichaelP: o właśnie, teraz idealnie :D. Sterowanie nie lepiej zrobić żeby szedł (szła?) w kierunku myszy?

ale byka strzeliłem, napoczątku... hah. chociaż mam nadzieję że spacja się zacięła :-P
0
M.....P
M.....P
@blisher: nie, on niszczy konkurencje. To takie chytre działanie podprogowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
0
blisher
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
M.....P
M.....P
@blisher: To takie gangsta jest :> . Ale spoko, w innych grach 2d topdown (o ile będę robił, ale to zależy od tej gry czy znajomy się w to wciągnie) z karabinów i pistoletów będzie strzelanie dwuręczne ze środka. I najpewniej nie przez drawline a normalnie lecący pocisk po prostej :/ .
0
TadeuszSynZygmunta
@blisher:
@MichaelP:

Jan bliżer II animował małe rączki xD
0