@arek900: Potwierdzam amerykańska robota to dramat. Bardzo lubują się w szpachli. Tam chyba przy każdym warsztacie stoi betoniarka i w niej na bieżąco ją rozrabiają.
@arek900: Jakie koszta na rok/miesiac w utrzymaniu takiego potwora? Pytanie drugie (juz padlo) jaki koszt sciagniecia i doprowadzenia do uzytku? wybaczcie za polskie znaki :(
@arek900: Mustang to moje marzenie. Jeszcze długa droga przede mną, ale ile kosztuje kupno takiego starego dziada i zrobienie go do takiego stanu jak na zdjęciach? Chodzi mi mniej więcej przybliżona cenę :)
@quit13: jeśli kupiłbys autko powyżej 30lat i bedzie w miare oryginalne z 10tys $ (około 40tys zł) ze sprowadzeniem zmiescisz sie w 53tys zł (jeszcze zależy gdzie kupiony bo jak na hawajach tak jak kupiłem 911 76 rok to dojdzie kosztów 1500$ transportu z hawaj do LA) :).
@arek900: to mi się podoba :) miałem Oldsmobile Cutlass Supreme, ale straciłem zajawkę na amcary, z tym że mój był znacznie młodszy od Twoich Mustangów :p
@arek900: Części typu podłoga, reperaturki itd pewnie kupujesz nowe zamienniki. Ale np. jak jest rama z-----a po dzwonie naprawiana już wcześniej i przerdzewiała, to szukasz lepszej do danego modelu czy naprawiasz to co masz? Przy sprowadzaniu bierzesz pod uwagę z jakiego regionu auto pochodzi? dajmy na to California lub illinois chodzi oczywiście o warunki pogodowe i ich wpływ na karoserie.
Sam mam chęci sobie coś sprowadzić ale to nie prędzej jak
Ford Mustang convertible '67 z silnikiem 289 (4,7L) V8
#pokazauto #motoryzacja #mustang
źródło: comment_OxmKPlJQUHXbOT8lqJ6GyoKz9JTjidic.jpg
PobierzPytanie drugie (juz padlo) jaki koszt sciagniecia i doprowadzenia do uzytku?
wybaczcie za polskie znaki :(
@arek900: Kumplu, wołaj xD
źródło: comment_cBHchYkyzRQscZKDCoxvGpPCVKFiWdT3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przy sprowadzaniu bierzesz pod uwagę z jakiego regionu auto pochodzi? dajmy na to California lub illinois chodzi oczywiście o warunki pogodowe i ich wpływ na karoserie.
Sam mam chęci sobie coś sprowadzić ale to nie prędzej jak