Wpis z mikrobloga

• 13
Mój #niebieskipasek mnie dziś zaskoczył kwiatami. Siedzę sobie i coś się uczę a tu dzwonek do drzwi i mama mnie wola ze poczta kwiatowa. Dostałam 9 tulipanów i nie mogłam wyjść z zachwytu, pierwszy raz dostałam w życiu kwiaty :) wspaniałe uczucie tak jak i mój #niebieski! #wygryw #dzienkobiet #chwalesie
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tojtek: O jednej z tych z którą mam się spotkać na "film" myśle jedną rzecz.
To nie jest kobieta do życią, tylko na jeden numer XD
z 2 lata temu spotykałem się z dziewczyną wykopka, też był szemrany plan, ale jakoś nie potrafiłem nic z nią zrobić, bo bym ją skrzywdził.
A ta ostatnia wykopowiczka to cud miód i malina, Ale że jestem chujem, to kazałem jej w---------ć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aguch: Powiem Ci tak, że wątpię, ja uznaje że jak powiem przepraszam to wszystko jest już spoko, a panna oczekiwala chyba że będę się jak pies plaszczyc. Coś tam gadaliśmy jakiś czas temu, ale mówiła, że nie będziemy rozmawiać jak dawniej, to pozegnalem się szlachetnym "no elo" i nie rozmawialiśmy od tamtej chwili
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@adeqsb: raczej normalne że zwykle przepraszam nic nie da... Było prosić o szanse, spotkać się z nią, powiedzieć ze Ci zależy. Nie płaszczyć a pokazać uczucie.

• Odpowiedz
@Meara: Obrazić drugą? Nie ja zaczynam wyśmiewać czyjś prezent od chwastów.

Sami zaczęli

Typowe zwalanie winy na innych ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co złego to nie ja.

Twoje komentarze są niczym sfrustrowanego różowego paska, który udaje, że wszystko z nim ok, ale musi pojechać po prezencie, a jak ktoś skrytykuje chamską postawę, to zaraz
MWittmann - @Meara: Obrazić drugą? Nie ja zaczynam wyśmiewać czyjś prezent od chwastó...

źródło: comment_HGxaZzb4xkGGsdayOsMVjeS20PqBo165.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz