Aktywne Wpisy
OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
To nie jest kobieta do życią, tylko na jeden numer XD
z 2 lata temu spotykałem się z dziewczyną wykopka, też był szemrany plan, ale jakoś nie potrafiłem nic z nią zrobić, bo bym ją skrzywdził.
A ta ostatnia wykopowiczka to cud miód i malina, Ale że jestem chujem, to kazałem jej w---------ć.
Komentarz usunięty przez autora
Typowe zwalanie winy na innych ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co złego to nie ja.
Twoje komentarze są niczym sfrustrowanego różowego paska, który udaje, że wszystko z nim ok, ale musi pojechać po prezencie, a jak ktoś skrytykuje chamską postawę, to zaraz
Spotkać się nie ma jak, bo ja na codzień mieszkam #zagranico, a ona studiuje w Poznaniu.
ps
@waleczny_koczkodan: jak tak można, takie małe gesty są bardzo miłe :]