Aktywne Wpisy
WielkiNos +381
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
AmberLord +327
Idę za wasze grzechy do Santiago de Compostela. Nie ma za co #camino #podroze #hiszpania #gownowpis #caminoamber
Dobry, ale lekko ciągnący się (taki ma być?), a warzywa bo lubię.
#gzw
@Vegan: http://kuchnialidla.pl/product/6-zasad-idealnego-smazenia-steku-z-poledwicy-wolowej?gclid=CPKt38Ddm8QCFWUMcwodUFYAwg
:P
Komentarz usunięty przez autora
@Vegan: Zrobi się po prostu podeszwa.
Wiele zależy od mięsa - nie warto oszczędzać. Koniecznie przed smażeniem wyciągnij mięso z lodówki, żeby godzinę poleżało (doszło do temperatury pokojowej).
Po usmażeniu koniecznie dołóż na ok. 3 minuty, żeby stek "odpoczął".
A tak w ogóle, to zdjęcie steku robi się po jego przecięciu - na tym nie widać, jaki ci wyszedł.
@Vegan: podpisuje się pod tym, @mwitbrot: dobrze prawi