Wpis z mikrobloga

He he he dzisiaj nie poszłam do szkoły. Oszukałam mamę, że chora jestem, a to he he he nieprawda. Miałam dzisiaj klasówkę z bioli, ale grałam cały weekend w Gothica i się nie nauczyłam. Była by lipa, ale koleżanki doradziły bym zjadła surowego ziemniaka i tak się wykręciłam he he he. Mam cały dzień na granie!

Tak było by kiedyś. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A dziś, tak na prawdę nikt nawet nie chce mnie na studiach. Poniedziałki wolne, piątki też. Niby fajnie, ale nie mam znajomych bym mogła oczekiwać szalonych weekendowych imprez, gdzie mogła bym się chwalić, że mam dodatkowe wolne poniedziałki by wytrzeźwieć.
Mam tylko Ciebie mirko, pij ze mną gorzkie łzy.

#oswiadczenie #feels #depresja
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crackhack: Biedny, pewnie z woodstocka wracałeś i od tych narkotyków w powietrzu kierunki Ci się pomyliły i aż do Berlina Cię zawiało.
I dobrze Mirki mówią by zagadywać, tyle że ja już na wstępie musiała bym cię perfidnie do friend zone posłać.
  • Odpowiedz
@innigri akurat nie, bo mieszkam w niemczech od 4 lat i tydzień temu przeprowadziłem sie do Berlina bo dostałem awans w pracbazie i stanowisko w Berlinie :)
No patrz nawet sie nie poznaliśmy a tu już friendzoned
  • Odpowiedz
@crackhack: Gratuluje, awans zawsze na propsie. :)
Hej jestem innigri, jestem dziewczyną i to co nas łączy to konto na wykopie, oraz to, że również mieszkam stolicy, tyle że w tym oszalałym państwie obok.
Podała bym rękę jak człowiek i się normalnie przedstawiła, ale jednak nadal jesteśmy w internetach.
  • Odpowiedz
@innigri to jak się już przedstawilaś to oznacza oznacza że jestem już friendzoned :D czy dopiero po podaniu ręki :p patrz konto na wypoku to już jakiś wspólny mianownik hehe jest od czego zacząć
  • Odpowiedz
@yorrick: Już koleżanka wyżej podrzuciła pomysł i chyba się w końcu za to poważnie wezmę. Taka stagnacja mnie wykańcza. Przy takiej ilości wolnego czasu powinnam mieć więcej sił i motywacji do robienia czegokolwiek, a paradoksalnie mam tylko "ochotę" na gnicie w tym co spałam cały dzień i sportowe klikanie myszką komputerową.
@domzalsky: Odważny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mazgens: Serio?! Określanie człowieka na podstawie paru komentarzy i jednego wpisu, a co gorsza stu procentowa pewność w jego trafność to jest dopiero prezentowanie, jak to określiłeś "Elyta wykopu" (zresztą nie rozumiem po co te deformacje słowne).
A takie rekreacyjne obrażanie wystarczająco świadczą o Twojej kulturze.
  • Odpowiedz
@Mazgens: Przedstawiłam pewną sytuację, lecz Tobie to już wystarcza, by wystawić ostateczny sąd na temat mojej osoby. Zresztą nie ma co się bawić w przepychanki słowne, tutaj to nie ma żadnej wartości, bo jak wiadomo- kozak w necie, frajer w życiu. Być może, mam właśnie swoją pierwszą konfrontacje z maskowanym przegrywem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz