Wpis z mikrobloga

Sorry za spam, ale zagrałem dzisiaj kolejną arenę i znowu wpadło 12. :)
Uzbierałem chyba mój najlepszy dotychczasowy deck. Było wszystko - musztarda, cog hammer, 2x shielded minibot, 2x mechwarper, konsekracja, argent commander... Po prostu b---a! Jedną grę przegrałem, bo zamiast w pewnym momencie iść na czajnik to się bawiłem w board control... Koniec końców drugie 12-2 dzisiaj zrobiło mój dzień. :)

Standardowo paczka, przebieg i deck w komentarzach.
#hearthstone
shavack - Sorry za spam, ale zagrałem dzisiaj kolejną arenę i znowu wpadło 12. :)
Uz...

źródło: comment_bLVhuEgJsrHLX0rvdFouP5E2zhXNxLNk.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wolfik1024: spoko, podrzuć swój tag z bnetu to Cię dodam do znajomych. Już dzisiaj pewnie nic grał nie będę, ale w tygodniu gram jedną/dwie areny dziennie (zwykle po 20), więc jak chcesz to zapraszam do oglądania :)
  • Odpowiedz
@baniol: @SzaryRycerzNaZielonymRumaku: no akurat jak masz do wyboru już którąś taką samą kartę z kolei to jej wartość jest obniżana, więc to akurat nie jest problem. Co do mojego dobierania to w wielu wypadkach się zgadzam z heartharena, chociaż na talię mam pewnie z 6-7 innych wyborów niż na stronie. Na przykład według mnie za wysoko cenią tam owcę, a trochę za nisko sekrety. Ogólnie jest tez trochę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@baniol: HS jest losowy, ale mc tech jest dla mnie zbyt losowy albo po prostu nie umiem nim grać, bo często mam problem czy go rzucić mimo że przeciwnik nie ma 4 typkow czy czekać aż dorzuci jakichś nowych. Może w constructed się przydaje bo dużo ludzi gra dr. bombolino i często jest tak ze maja po 4 typkow na stole, ale na arenie raczej tej pewności nie mam. Wg
  • Odpowiedz
@shavack: Ja z chęcią też bym popatrzył, bo od gvg mam problemy żeby ugrać wiecej niż 5. Czasem wejdzie 9 itd. Ale jednak przed gvg to szło min 7 i w góre ( ͡° ʖ̯ ͡°) btag:avekhs2755
  • Odpowiedz