Aktywne Wpisy

marv0oo +364
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz
radziuxd +277
źródło: 1000078488
Pobierz

Drodzy moi kochani: czy jest jakis sposob, by zmienic domyslny wsciekle niebieski kolor ustawiony przez google gdy uzywa sie google api w appce na androida w celu wyznaczenia trasy od do?
Znalazlem jak zmieniac kolory samej mapy, spoko, ale ani slowa o tym czy mozna zmieniac tam kolory GUI
Powiedzmy, ze chce zmienic ten niebieski na zielony: magicy wy moi, jak (jesli to mozliwe) to mozna zrobic?
źródło: comment_1ONwxfBivTRmO5kqAh6HqszbGDgZ0zm1.jpg
Pobierz