Wpis z mikrobloga

Z wielkim bólem serca muszę oddać dwójkę moich zwierząt,półtorarocznego Pana Świnkę i rocznego Pana Królika. Klatki z akcesoriami #sprzedam . Ktoś pomoże mi i zwierzętom(poprzez wzięcie ich)?
#rozdajo #smiesznypiesek #pokazswinie #pokazswinke #pokazkrolika #stalowawola i Kraków(boję się tagu użyć)

ostrzyjnoz - Z wielkim bólem serca muszę oddać dwójkę moich zwierząt,półtorarocznego ...

źródło: comment_e9BHcnsrBB0eWIqxuatkSvgxe4yMXiA3.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linney: Co do dobrej karmy-tak,podałam mu najtańszą z opcji. Co do trzymania razem. Jak ktoś ma jedną świnkę,to może moją do towarzystwa wziąć. I wszyscy mi mówili,że świnka to nie szczur,nie musi mieć towarzystwa. Zresztą,znajomi mieli po jednej śwince,albo trzymali dwie świnki,ale osobno,bo się gryzły. Cóż... Teraz za późno na takie rady. :/
  • Odpowiedz
@ostrzyjnoz To dobre rady dla potencjalnego nabywcy świnki od ciebie. Miałam kiedyś świnki pojedynczo bo nie wiedziałam że towarzystwo im służy i powiem, że prawda w tym jest, teraz mam dwie i wydają się dużo szczęśliwsze. Jest to też dużo większa frajda dla właściciela oglądać stadko niż samotną świnkę. Poza tym jak świnki zostają same w domu to się nie nudzą bo mają siebie. Człowiek nie ma tyle czasu żeby robić
  • Odpowiedz