Grupa zakapturzonych mężczyzn zakłóciła kobiecy turniej piłkarski przeciwko homofobii. Zerwali transparenty. Doszło do szarpaniny. Piłkarki dogoniły niektórych napastników i odzyskały transparenty.
co te prawaki dajo się pokonać kobietom, to ja nawet nie
@daj_pan_spokoj: tak myślałem, że lewacka prowokacja, prawdziwi patrioci wyklęci się takimi bzdurami nie zajmują @zygmunt_III_waszka: ano tak było, niestety potrafią atakować tylko słabszych od siebie. Na treningi bokserskie jakoś nie wpadają ;|
@stekelenburg2: Czego spodziewasz się po polskich homofobach, którzy albo mają po 60 lat, albo idą w masę, albo od kołyski rosną na fajkach i piwie? Brak wydolności ( ͡°͜ʖ͡°)
@stekelenburg2: I teraz nie wiadomo co tych prawaków sprowokowało? Homopropaganda? A może oni byli za Legią? Tak czy owak prześladowania patriotów nie ustają...
@wyindywidualizowanyentuzjasta: krzyż celtycki jest często przyjmowany przez środowiska prawicowe, w tym również ONR. Nie jest jednak zarejestrowanym symbolem tej organizacji (miał być, ale zostało to odrzucone przez sąd)
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,17499193,Zakapturzeni_mezczyzni_przerwali_pilkarski_turniej.html
@zygmunt_III_waszka: ano tak było, niestety potrafią atakować tylko słabszych od siebie. Na treningi bokserskie jakoś nie wpadają ;|
@stekelenburg2: Czego spodziewasz się po polskich homofobach, którzy albo mają po 60 lat, albo idą w masę, albo od kołyski rosną na fajkach i piwie? Brak wydolności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
krzyż celtycki symbolem onr
skisłem
Pewnie to zwykły przypadek, taką bluzę można kupić w każdym markecie
Komentarz usunięty przez autora