Wpis z mikrobloga

@Pantokrator: Idiota – osoba upośledzona umysłowo według dawnych klasyfikacji. Idiotyzm to termin obecnie nieużywany w medycynie ze względu na pejoratywne znaczenie potoczne.

Kontynuowałbym, ale widać, że fanboje steam i możliwości kupowania gier za 3krotność ich realnej wartości i brak customer service nie przyjmą do siebie żadnych argumentów.
@EcytkalagOpMasah: no ale rozumiesz największą różnice? Co innego robić dodatkowy kontent do gry, często fabularny w DLC i sprzedawać to za w #!$%@? gruby chajs a co innego dawać skiny w grze multiplayer, które nic nie pomagają w rozgrywce i nie zabierają tym co nie płacą fabuły/gameplayu. To jest główny zarzut do EA.
@tony_soprano: Ależ ja to rozumiem i jak mogłeś zauważyć w moim pierwszym poście - skiny nie są głównym zarzutem. Dla mnie operacje są tym samym czym DLC do battlefielda X, tyle, że w battlefieldzie masz je na zawsze a w CS'ie - nie. Za większy hajs, jasne, ale też na dłużej i na dłuższą zabawę. Kwestia tego, że EA wydaje również beznadziejne DLC i ma głupi system preorderów (chociaż nie oni
@EcytkalagOpMasah: Częściowa zgoda. Może też jeszcze różnią się w grach. Dota 2 jest całkiem dobra, Half Life zajebiste, CS to cs, wiadomo. A od EA to jeszcze FIFA jakoś gra, reszta już nie bardzo.

Bo dla valve robienie gier nie jest już ważne

Chyba nie do końca tak, ale faktycznie zmienili troche profil. Potrafią zrobić grę dobrą, która daje im hajs przez 100 lat, coś jak Blizard, który jest w tym
@tony_soprano: Ależ ja się zgadzam! Half-life jest świetny, ale to inne czasy. CS:GO w swojej kategorii nie ma sobie równych. Nie wiem jak z popularnością Dota 2 ale zdaje się, że podobnie jak LoL. Dla mnie ich tytuły nie są problemem i te, które dotychczas wydali nie będą podlegały mojej krytyce - to cała otoczka tego, sklep, duperele i pierdoły do wyciągania kasy sprawiały, że przestałem ich lubić.

Spójrzmy na listę
@beeper: bo w battlefield 3 wprowadzili premium, ale jeszcze to ujdzie. Potem #!$%@? bf4 po całości, od strony technicznej jak i gameplayowej. Oczywiscie do tego premium i battlepacki za kase.Banowali ludzi w grze za pokazywanie bledow w bf3 zamiast je patchowac. SimCity - mowili ze wersji offline nie bedzie bo sie nie da, a jednak potem sie okazalo ze sie da. SimCity tez problemow po premierze mialo milion. W ogole mikroplatnosci,
@beeper: Nienawiść do EA za to, że od dziadka Battlefielda 1942 przez Battlefielda 2 (najlepszy bf ever) wyłączyli wsparcie i gry można praktycznie wyrzucić na śmietnik, bo nie da sie już grać. Ja głupi kupowałem złote edycje Bad Company, a te #!$%@? z EA śmią wydawać jakiś syf Hardline i nazywać to Battlefeldem? Nienawiść do EA, bede to powtarzał za każdym razem, jak można było #!$%@?ć tak dobrą serie fps. Mam
@EcytkalagOpMasah: nie włożyłem ani złotówki do steam poza kupieniem csgo. Zagrałem w każdą możliwą operację "za darmo" i mam na koncie w tym momencie 60 euro za skiny które wypadały mi podczas gry. Gdzie Ty tu widzisz jakieś "płatne dlc"? Valve i steam >>>>> EA i Origin