Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +117
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
#pytanie #gry
Kontynuowałbym, ale widać, że fanboje steam i możliwości kupowania gier za 3krotność ich realnej wartości i brak customer service nie przyjmą do siebie żadnych argumentów.
Chyba nie do końca tak, ale faktycznie zmienili troche profil. Potrafią zrobić grę dobrą, która daje im hajs przez 100 lat, coś jak Blizard, który jest w tym
Spójrzmy na listę
Dodatkowo: Bo przekupują recenzentów do wystawienia dobrych ocen ich słabym grom