Aktywne Wpisy

Ssslave +25

Shatter +764
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek

Witam, z racji tego że jestem zielony i większość z was ma mnie za podczłowieka wpadłem na pomysł, piszcie jaki setup chcecie mieć, jaki macie a może jaki będziecie mieć po 10 - tym ;D
Ja zamierzam sobie w niedalekiej przyszłości sprawić SMPL moda od majfriendów, i derringer rda. Prosty, estetyczny zestaw pod sub-ohm. Obecnie vapuję na Minimo Dualkis 2x18350, a poprzedni rok / półtora na SMOK Magneto + Ud Agi
Co do pytań w temacie e-fajek, modów i tym podobnych jestem dosyć dobrze oblatany ale nie znam się na mieszaniu :)
@chup: miałem go jakiś czas, nie było powodów do narzekania. Nic nie ciekło, łatwo kręcić swojw grzałki. Na start będzie dobry, chyba że mirki vapujące na egonach polecą coś nowszego
@chup: napisz kumplu osobny wpis w tagu, najlepiej jutro w okolicach 15-17 - wtedy najwięcej oblatanych mireczków siedzi i pomoże. Aczkolwiek i tak, na start, większość poleci isticka 20W + nautilusa mini. Zestaw, który kupisz za ~200 zł, a bije na łeb wszystkie dostępne w boxach w marketach czy w żabce/biedronce