Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +39
Dzisiaj wam przybliżę sylwetkę Taylor Swift, która sama dorobiła się miliardów bez bogatego ojca. Znienawidzicie ją bo jak wiadomo na wykopie baby to są najgłupsze stworzenia i jedyna ich funkcja to robienie dzieci, zajmowanie się domem bo do niczego innego się nie nadają.
Pochodzi z biednej rodziny, wioski mającej kulistet mieszkańców. Taylor od zawsze miała marzenie by być piosenkarką, a inne dzieci szydziły z niej za to przez co nie miała znajomych. Kiedy
Pochodzi z biednej rodziny, wioski mającej kulistet mieszkańców. Taylor od zawsze miała marzenie by być piosenkarką, a inne dzieci szydziły z niej za to przez co nie miała znajomych. Kiedy
źródło: 1000030850
Pobierz
pogodny_mis65 +52
W takie dni jak ten jeszcze bardziej doceniam to, że zdecydowałem sie zamówić Porsche Cayenne Coupe zamiast bananowej 911. Jazda w takich warunkach tym modelem to czysta frajda. Kartka żebyscie znowu nie pisali, że to zarzutka. Miłej niedzieli ;) #motoryzacja #chwalesie #porsche
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Opisałem swój problem na superuser.com. klik
W dużym skrócie po formacie partycji kernel na Mikrotik RouterBOARD 750 nadal jest tam "zajęte" 786 K i przez to nie ma wystarczająco dużo miejsca na wgranie nowego kernela.
Sprawa jest dość paląca, bo jak mówiłem wyczyściłem już tamtą partycję, więc nie mogę go odłączyć od prądu bo będzie problem. :P
Ktoś, coś?
Gdybym był na Twoim miejscu to pewnie poczekałbym na najlepszą okazję (np niedziela 1-2 w nocy) i postawiłbym go od zera na RouterOS + konfiguracja przeniesiona z OpenWRT.
@Dolan: jak masz jeszcze MT, to wgraj nowy soft przez winbox, ale nie gwarantuje czy pójdzie, nigdy nic takiego nie robiłem. No i fakt - po co wrt na MT?
A z tym openwrt to taka fanaberia trochę.