Wpis z mikrobloga

Dzisiaj wam przybliżę sylwetkę Taylor Swift, która sama dorobiła się miliardów bez bogatego ojca. Znienawidzicie ją bo jak wiadomo na wykopie baby to są najgłupsze stworzenia i jedyna ich funkcja to robienie dzieci, zajmowanie się domem bo do niczego innego się nie nadają.

Pochodzi z biednej rodziny, wioski mającej kulistet mieszkańców. Taylor od zawsze miała marzenie by być piosenkarką, a inne dzieci szydziły z niej za to przez co nie miała znajomych. Kiedy inne dzieci grały w gry to ona uczyła się grać na instrumentach, śpiewu, pisała piosenki. Grała za darmo gdzie się dało i ludziom podobały się jej piosenki, została zauważona przez agenta wytwórni i w wieku 15 lat dostała kontrakt i wyjechała do większej miejscowość.

Ludzie ją polubili, oraz jej muzykę, ale w wytwórni też nie miała łatwo bo była molestowana. Po zgłoszeniu typa został tylko odsunięty z pracy a ona sprawę w sądzie wygrała dopiero po latach. Przez bycie dziewczynką nikt jej nie traktował poważnie.

Ciężką pracą dostawała nagrody muzyczne, ale to też nie zaczęło się podobać elicie z branży. Jak miała 19 lat Kanye West po prostu wbijał do niej na podium, wyrywając mikrofon z jej rąk i wygłaszał swoje zdanie, że kto inny powinien dostać nagrodę. Przez jej płeć nikt jej nie pomógł. Scooter Braun(potężny menadżer) zaczął wypuszczać plotki na jej temat, przez co wszyscy zaczęli wygwizdywać Taylor Swift gdy tylko się pojawiła gdzie kolwiek. Kim Kardashian robiła jak Scooter. Taylor jednak się nie poddała i po latach Kanye się skończył, przećpał, Scooter zakończył karierę, o Kim mało kto pamięta. W programie u Ellen też była wyszydzana, gdzie prawie się popłakała, ale nie poddała się.

Po 30 nie osiadła na laurach i zamiast imprezować na swoich urodzinach, to siedzi po nocach w studiu pracując.

Na wykopie biedaki mają z niej bekę bo dużo lata odrzutowcem, ale ona z swoimi biznesami, musi by zarabiać miliardy, ale biedacy tego nie zrozumieją.

Więc ciężką pracą można osiągnąć wszystko

Jedyne co mogło ułatwić jej karierę to piękny wygląd. 178cm, długie nogi, szczupła kobieca sylwetka, lekko wysunięta szczęka, jasne gęste blond włosy, niebieskie oczy.

Kobieta zarabia miliardy, jest drugą po Elonie Musku najbardziej wpływową osobą na świecie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszej piosenkarki na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
przegro_pisarz - Dzisiaj wam przybliżę sylwetkę Taylor Swift, która sama dorobiła się...

źródło: 1000030850

Pobierz
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz ja nie wiem czy to co napisałeś jest prawdą czy nie. Wiem że ma świetny biznes i zarabia mega kasę a jej piosenki to cóż, nie każdemu muszą się podobać. Ja jestem stary i wg mnie śpiewa beznadziejnie, na jedno kopyto i ogólnie strasznie smęci. Ale biznesowo jest mega
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: pora chyba najwyższa zdać sobie sprawę z faktu, że portale takie jak wykop w dużej mierze opierają się na satyrze i nie zawsze poprawnym komentarzu otaczającej nas rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz tekst mnie wyzywa od biedaków, bo mam inne zdanie. Babka może se latać, bo ona jest bogata i sama se zarobiła (to że się urodziła ładna i z umiejętnością śpiewania na co nawet nie miała wpływu nie ma absolutnie nic do rzeczy xD). Zajebista wartość, dziękuję.
  • Odpowiedz
  • 13
@przegro_pisarz: no to skoro do wszystkiego można dojść ciężką pracą to dlaczego piszesz takie farmazony na wykopie zamiast ciężko pracować i miałbyś za kilka lat miliardy jak Taylor? Na sukces składa się wiele czynników, ciężka praca też tam przeważnie jest, ale powiedzenie że tylko ciężką pracą sie można dorobić wszystkiego to bzdura.
  • Odpowiedz