Wpis z mikrobloga

Jak już kiedyś pisałem, jestem admionem jednej z grup na fejsbuku które popierają Noworosję. Dziś koleś dodał wspis: > Pozdrowienia dla żołnierzy DRL za to że biją ukraińską hołotę. Dziękuję Wam za to że bijecie potomków tego gówna co mordowali moich przodków na Wołyniu i Galicji Wschodniej całkowicie Was popieram oraz macie moje całkowite poparcie. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w walce z tą nazistowską-ukraińską szmatą.

Napisałem mu, że jak chce to może jechać na Donbas i walczyć z Banderowcami. Potem dostałem 3 wiadomości od 3 różnych osób chcących jechać tam i walczyć po stronie DNR.

#facebook #don #ukraina #rosja #wtf
Pobierz
źródło: comment_P2Z0AgAxFaSNK6C70la3mm8i0FspK8mW.jpg
  • 31
@Einher: @thewickerman88: ludzie, to WALONKI są :))) na to zakładano buty. Wbrew pozorom to ŚWIETNE rozwiązanie. Rosjanie dzięki temu mieli znacznie mniej problemów ze stopami od wiecznie mokrych butów. No i sprawa najważniejsza - doskonale izolowały przed mrozem. Aby było zabawniej - podeszwy butów żołnierzy WH i Waffen SS były warstwowe i łączono je metalowymi nitami, które doskonale transportowały chłód do środka buta :)