To uczucie, gdy kilku typów męczy się ze spitem, a Ty wykonujesz BnZ strącając go za pierwszym podejściem. Przy okazji pokazując pomidorom, że climb ma sens ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ #warthunder
@Jade: Szkoda, że większość bitew rozgrywa się nisko. Na ponad 7k Thunderbolty by roznosiły w pył B) A ten spicik latał sobie nisko i kręcił się z 4 typami od nas xD
@Jade: Ki-84 też ładnie się zbiera. To była walka USA i UK vs Ruskie. Więc od razu Kingcobrą się wznosiłem na spotkanie P51 i innych energy, a tu pusto. Zdziwiłem się mocno. Pewnie dlatego sromotnie #!$%@?
@SzlachcicPolny: wkurzające jest to że ile byś się nie wspinał takim P-51 to zawsze spacefire albo inne japońskie gunwo będzie wyżej. 7k? Za mało. Próbujemy wyżej 8k? Wciąż nie to.
@SzlachcicPolny: mam premium spita ale bardziej mi się podoba premiumowy P-51. Bez tego bym chyba się pociął. Czekam do następnego patcha, może to jakoś naprawią.
@SzlachcicPolny: @Jade: Ja czekam na 1.47 bo mnie bardzo ciekawi podwójny Mustang z tymi 14 karabinami 12,7mm. W sumie jak grałem PBJ i mi jakiś dureń leciał na czołówkę to całkiem ładnie go siekało, a tam ledwie 8 karabinów.
#warthunder