Bądź mną. Lvl 26. Wracaj z pracy samochodem. Słuchaj polskiego radia numer dwa. Usłysz, że czytają muminki. Dojedź do domu. Siedź jak idiota 15 minut w samochodzie przed domem słuchając obserwacji Tatusia Muminka na temat Hatifnatów.
@SynuZMagazynu: osób słuchających inne radia jest naprawdę dużo. Ja np wolę Trójkę, Radio Plus i Kraków oraz VOXfm. A z tym ostatnim to jest historia. Przychodzi znajomy ze znajomą i uruchamiam radio dla tła. A że wszyscy lubimy trochę wiejskie klimaty, to padło na hity z VOXfm. A ten mówi czy to jest VOXfm?! No tak, a czy to cos zdrożnego? Noooo, to jest VOXfm, tam leci diskopolo! Po czym
@MiszaW: to ja dziś zrobiłem spore kółko po mieście bo miałem zjechać do sklepu a akurat leciało w radio Black or white MJ. I żeby na przypale nie siedzieć w aucie na sklepowym parkingu zrobiłem rundke ;)
@SPGM1903: Nie no, ziomuś, nie przesadzaj. To disco polo, które leci na VOXie to już jest przeginka czasami. A szczególnie, gdy ktoś ma odpalone radio np. w sklepie. :P
Wracaj z pracy samochodem.
Słuchaj polskiego radia numer dwa.
Usłysz, że czytają muminki.
Dojedź do domu.
Siedź jak idiota 15 minut w samochodzie przed domem słuchając obserwacji Tatusia Muminka na temat Hatifnatów.
#oswiadczenie #truestory
No proszzz... Ja zawsze przełączam na tuneIn albo inne internetowe ;P
@MiszaW: przerażały mnie bardziej od buki
A z tym ostatnim to jest historia. Przychodzi znajomy ze znajomą i uruchamiam radio dla tła. A że wszyscy lubimy trochę wiejskie klimaty, to padło na hity z VOXfm. A ten mówi czy to jest VOXfm?! No tak, a czy to cos zdrożnego? Noooo, to jest VOXfm, tam leci diskopolo!
Po czym
Hatifanaty hatifnatami.
Ale zdecydowanie najbardziej bałem się jej:
@MiszaW: Co czytały?
@zakowskijan72: Pewnie pamiętniki z wakacji (w dolinie Muminków)