Wpis z mikrobloga

Mirki, wiecie może jak powiedzieć fryzjerce, aby zrobiła mi coś takiego na łbie?

Dałem zdjęcie tego typeczka, bo akurat ma podobną linię czoła/włosów jak ja tzn. bez takich klasycznych zakoli, tylko taka prosta-zaokrąglona. Ja w dodatku mam trochę bardziej okrągłą twarz ze względu na kg i sztywne, proste włosy więc trudno mi powiedzieć czy będzie mi w tym dobrze.

PS.
Pokaż morde, nawet zamazanej nie zrobię.

PS.2
Przez 10 lat chodziłem do tej samej babki i jedyne pytanie jakie mi zadawała to "tak jak zawsze?" i wszystko było jasne tzn. po bokach w miarę krótko, góra nożyczkami i wychodziła z tego taka "kulturalna wsypa". Niestety wyjechała za chlebem i muszę szukać nowej i chciałbym spróbować nowej fryzury, bo dziś instruowałem taką jedną, aby ostrzygła mnie po staremu, ale po prostu mnie "#!$%@?ła" najprościej jak się dało i tyle.

#modameska #fryzura
Pobierz M.....a - Mirki, wiecie może jak powiedzieć fryzjerce, aby zrobiła mi coś takiego na ...
źródło: comment_QqchTBKxW9vEvXrPanURBpI8xMJBKjKB.jpg
  • 8
@Manny_Ribera: noo ja tak mam, ale krótszą góre. Mówisz dół i boki maszynką krótko, a góra nożyczkami. Ja zawsze góre mam na długość tyle ile złapie palcami. Jeszcze przedziałek żeby zrobiła i tyle. To już od twoich włosów zależy na którą strone lecą i jak się układają. Ale pomysł z pokazaniem zdjecia na telefonie tez nienagorszy ;p