Aktywne Wpisy
Ssslave +30
Shatter +939
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Dałem zdjęcie tego typeczka, bo akurat ma podobną linię czoła/włosów jak ja tzn. bez takich klasycznych zakoli, tylko taka prosta-zaokrąglona. Ja w dodatku mam trochę bardziej okrągłą twarz ze względu na kg i sztywne, proste włosy więc trudno mi powiedzieć czy będzie mi w tym dobrze.
PS.
Pokaż morde, nawet zamazanej nie zrobię.
PS.2
Przez 10 lat chodziłem do tej samej babki i jedyne pytanie jakie mi zadawała to "tak jak zawsze?" i wszystko było jasne tzn. po bokach w miarę krótko, góra nożyczkami i wychodziła z tego taka "kulturalna wsypa". Niestety wyjechała za chlebem i muszę szukać nowej i chciałbym spróbować nowej fryzury, bo dziś instruowałem taką jedną, aby ostrzygła mnie po staremu, ale po prostu mnie "#!$%@?ła" najprościej jak się dało i tyle.
#modameska #fryzura