Wpis z mikrobloga

@MrGreeneye: brodacz ostatnio jak go recenzował to wspominał, żeby na nim zejść z mocą najlepiej o połowę. Bo kopie srogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie nie dziwne przy takiej chmurze :D
@MrGreeneye: wczoraj kupilem kayfuna v4 ale go porysowalem uczac sie krecac grzalki i troche sie przycial, ciezko bylo go rozkrecic, no i jednak wole sie tez pobawic bo nautilusy mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lanc: Probowalem przez moment na 50W ale to juz byla miazga (a nadal dawal rade!). Na 25W jest swietnie na co dzien.
@wonzki: Kayfun V4 jest wg mnie przekombinowany :D. Biore Billowa/Lemo (raczej Lemo, bo z dualcoili poczekam az sie gdzies Goblin pojawi).
@MrGreeneye: gdzie tam przekombinowany? Ogarnięcie wszystkich części zajmuje 10 minut. A tak właściwie to jak go złożysz to jedyne co robisz to uzupełniasz liquid (super łatwo, nie trzeba mieć strzykawki jak w Lemo), nic nie cieknie, nic nie bobrzy. No i jak chcesz grzałkę ukręcić to nawet nie potrzebujesz wylewać LQ :>
@wonzki: mi 1 grzałka wyszła słabo (ale działała), druga już lepiej, trzecia (aktualna) jest super. 1.4 ohm, 7
@wonzki: najpierw to po prostu możesz na maxa otworzyć przepływ. Śrubki do regulacji jest widoczna po odkreceniu pinu z dołu. Kaytek na max przepływie daje więcej powietrza niż nautilus na max ;)
@wonzki: Haha nie no jak to twoj pierwszy to nie martw sie, rozmiary tego airhole'a spokojnie ci wystarcza, potem jak zaczniesz odczuwac potrzebe wiekszego dymu itd to kombinuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)