Aktywne Wpisy

marek2092 +707
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
źródło: temp_file5393358138833042162
Pobierz
dddobranoc +33
Gruzowisko pod Krakowem.
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-17 o 20.30.26
Pobierz

Co prawda nie studiuję budownictwa, ale zawsze mnie ciekawiło jak można ręcznie policzyć belki ażurowe (jak na zdjęciu poniżej). Liczenie zwykłych belek jest banalnie proste, ale nie mam pojęcia jak się zabrać za belki ażurowe. Ktoś coś wie?
źródło: comment_3FnIU927LyFAOFiCzEm78I1ETtnGEJAT.jpg
PobierzCo do wymiarowania, np przy ścinanie to używa się wielkości przekrój netto, który uwzględnia otwory.