Aktywne Wpisy
NaczelnyWoody +471
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
krzaqx +1467
Wjazd na osiedle Różanka we Wrocławiu. chciało by się powiedzieć: „Kredyt czyni wolnym”
#wroclaw #patodeweloperka
#wroclaw #patodeweloperka
#finskalampkarowerowa
@only: W sumie jakby kilku mirków speców skrzyknąć i zrobić taki poradnik. Pomyślę nad tym.
Lepiej żeby żniwiarze nie zobaczyli tego z orbity ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pdk
A tak ogólnie to powodzenia dalej ^^
@Argetlam: Z Księżyca to widać xD
Jeżeli rozpętasz poradnik od zera do bohatera, to mnie też wołaj!
Swoją drogą, dlaczego nie otagujesz tych wpisów lepiej? Może akurat wzbudziłbyś u kogoś powołanie! :D
Nie u mnie, u kogoś bez dwóch lewych dłoni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: Te $2? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wiem, wymyśl coś ;)
Wołaj na każdym etapie tworzenia poradnika, może w tym starczy mi wytrwałości.
@nawon: pozycja 1: Radiator - 500zł. I 99% chętnych odsiana (・へ・)
@Migfirefox: Możesz zrobić znalezisko z całym procesem tworzenia i kilka osób zachęcisz. A jak tam moc lampki ? Już testowałeś poza domem ?
@nawon: Musiałbym pogadać ze znajomym czy mógłbym nagrać jak mi obrabiają radiator. Ale to dopiero za kilka miesięcy jak będę robił drugą wersję.
@nawon: To jest zdjęcie z testów poprzediego modułu LED. Teraz mam z 3 razy tyle światła.