Aktywne Wpisy
Viado +30
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
HNDelectric_pl +192
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Bilet do Manchesteru kupiony. Wylot zaplanowany na 16 marca. Wszystko oczywiście w porozumieniu z @sorek.
Jeśli macie ochotę to mogę wam od czasu do czasu zdawać relację. Może kogoś będzie interesować czy sorek nie jest tak naprawdę złym mirkiem i czy nie będę siedział na drugim fotelu w celi wraz z @Emperor.
Powiem wam, że przez pierwszy tydzień od podjęcia decyzji o wyjeździe po prostu się bałem. Czy sobie poradzę? Czy się dogadam? Czy będzie mi starczyć pieniędzy? Czy nie zwariuję jadąc sam? Teraz jestem dość pozytywnie nastawiony. Praca załatwiona, pokój też się znajdzie. A jakby co to przecież loty z Ryanaira wcale nie są takie drogie i można szybko wrócić.
No nic, życzcie powodzenia!
Ps. A może jakiś mirek chciałby się ze mną zabrać? Zawsze będzie raźniej.
#emigracja
Phone pop up - doładowanie tel.
Daysaver - bilet całodniowy.
NIN - Nationa Insurance Number
Balance - stan konta
jak mi się coś jeszcze przypomni, to Ci napisze.
A skąd konkretnie uciekasz, jeśli mogę zapytać ?
Doładowanie telefonu i innych pierdół jak bilet miesięczny top up, nie pop up, przynajmniej w Szkocji :P
Natomiast ze słowem "daysaver" nigdy się nie spotkałem, większość zazwyczaj używa słowa "daily ticket" :)
podaję linka z listą dostępnych biletów:
bilety