Aktywne Wpisy
Toshikate +22
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +18
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
@windows8: Potrafisz pisać bez literówek w trakcie lizania czyichś jajek. Szacun.
Komentarz usunięty przez moderatora
@windows8: to spróbuj dowolnego innego xD
1. Jest madrzejszy od wiekszosci wykopowej spolecznosci (w tym Ciebie jak widac)
2. powodzenia to jest taki wykopowy Stańczyk. Owszem ma slabe momenty, ale jak komentuje zycie mirko w komediowy sposob to jest w tym 100% prawdy, a jego posty chociaz z wierzchu zabawne to w glebi jednak smutne (ze mirko to takie szambo).
Wiec jesli nie szanujesz naszego barda to sorry ale musisz chyba wrocic na NK albo na
Na czym polega ta jego "mądrość"
xd
Za Wiki:
"Słynął z ciętego dowcipu, nie oszczędzał władców w ocenie decyzji politycznych (m.in. na temat hołdu pruskiego 1525 roku). Przez to uważany był za wielkiego patriotę, człowieka wykształconego i zorientowanego na arenie politycznej.
W niektórych dziełach literackich (m.in. Weselu Wyspiańskiego) i malarskich (u Jana Matejki) Stańczyk ukazany jest alegorycznie, jako człowiek głęboko zatroskany o swój kraj."
@powodzenia jest zatroskany o poziom Wykopu. Ostatnio bardzo ładnie podsumował bslawek,
Tak jest zatroskany, że przez niego na głowną weszło znalezisko "wykop.pl portal ze smiesznymi obrazkami", i błagam nie pisz jakiś bzdur, że chciał w ten sposób zwrócić uwagę na upadający poziom portalu. Zwykły attentionwhore, notabene nieśmieszny i z armią przydupasów