Wpis z mikrobloga

Hej mirki, mam problem pierwszego świata, co kupić: Kindle Paperwhite 2 czy Onyx C67 Afterglow 2? Onyx mnie kusi, bo jest na androdzie i można aplikacje instalować według potrzeb (możliwość posiadania abonamentu w Legimi jest też kusząca). Natomiast Kindle to Kindle, czyli dobry sprzęt do czytania książek. Mirki, jak żyć?
#kiciochpyta #kindle #onyx #czytniki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lazybuttalented: Najważniejszą sprawą jest czego potrzebujesz. Tego Onyxa nie znam, ale abonament Legimi wydaje się kuszący (przynajmniej w założeniach, mnie on nie dotyczy bo kindle here).
Jeżeli nie potrzebujesz jakiś opcji mało związanych z czytaniem, a zależy Ci na wygodzie i opcjach z czytaniem związanymi (wyszukiwanie, notatki itp.) to z kindla PW2 powinnaś być zadowolona. Czytnik to nie jest tablet czy prawie-tablet i aplikacje nie związane z czytaniem się średnio
  • Odpowiedz
@lazybuttalented: Dla mnie abonament zupełnie nieatrakcyjny jest. Jak chcę książkę, to bym wolał ją mieć i żeby ew. ktoś z domu też mógł przeczytać. A tak - masz książki dopóki bulisz, a jak przestaniesz - pustka.
  • Odpowiedz