Wpis z mikrobloga

• 0
@spluczka: *w miejcu gdzie jest ten myślnik łączą się 2 sznurki, a m symbolizuje uzwojenia.
jeden sznurek przechodzi przez uzwojenia, a drugi łączy się z nim w miejscu dolnego myślnika.
obie części grzałki powinny być zasilane z wewnętrznego sznurka i dodatkowego (od wewnątrz).
  • Odpowiedz
@dreaper: no wiem, wiem. na początku myślałem, że ten "górny" knot waciaka przechodzi ponad grzałką, teraz już wiem, że oba knoty się "krzyżują" w miejscu "rozstępu", przy czym jeden znajduje się nad drugim. tak jak powiedziałem - całkiem pomysłowe.
Jeszcze można by się zastanowić, czy jednorazowe owinięcie jednego knota wokół drugiego w miejscu "krzyżowania" mogłoby tu dodatkowo pomóc..
  • Odpowiedz
  • 0
@spluczka: myślałem, że poprawi się smak (bo po rozwierceniu otworów wentylacyjnych stał się słabszy) jak będzie więcej mgły, ale chyba stosunek powietrza do mgły jest nadal za wysoki. akumulator szybciej wymięka na tej grzałce no i szybko schodzi liquid ze zbiornika.
  • Odpowiedz
@dreaper: nie zaciąga ci liquidu do ust? Strasznie mało tam teraz na oplywajace powietrze. Mam wrażenie czasami ze jak mocno ciągne to mi unosi ta watke która jest na wierzchu i wysyłam z niej liquid przez komin.
  • Odpowiedz