Aktywne Wpisy
tiofen +768
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +401
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Oczywiście bez glinki nawet nie podchodź.
Pożniej wszystkie smoły i złe rzeczy jakimś APC. Pożniej glinka na mokro, cleaner (np Dodo, bardzo wydajny choć nienajtańszy) i potem wosk :)
Polerka daje Ci połysk, wosk podbija ten połysk i go zabezpiecza.
Moim zdaniem najlepiej jest myć samemu, ja w zimę używam metody Garrego Deana.
Glinkowanie wszystkich powierzchni, nawet szyb, reflektorów itd.
Przed polerką dobrze zabezpieczyć taśmą plastiki, listwy itp.
Z cleanerem jak i woskiem postępować według zaleceń, zazwyczaj gotowe do starcia stają się gdy pojawi
@magiczny_andrzej:
Tutaj jest sprzęt. Jedyne czego żałuje to, ze nie kupiłem czegoś typu autoglym deep głos zamiast turtlewax black magic. Glinka powinna przyjść wkrótce.
Dokup sobie coś do odsmalania (ja mam coś takiego) . Pracując glinką w dolnych partiach drzwi bardzo szybką ją zużyjesz, zapcha się smołą i innym dziadostwem.
Możesz jeszcze kupić jakiś żel do plastików (tych zewnętrznych), ładnie podbije ich czerń.
A tak generalnie, to już wszystko masz. Jak Cię wciągnie, to mógłbyś zakupić lepsze pasty, te T-Cut'y nie są zbyt polecane, ale
Na początku próbujesz korekty najmiększym zestawem (pasta + pad), jeśli efekt Cię nie satysfakcjonuje, to zmieniasz na twardsze. Potem przechodzisz z powrotem na najmiększe.