Wpis z mikrobloga

@Knightlord: Masz jak wół napisane na stronie :

Prezentowana promocja internetu stacjonarnego Dropss dostępna jest w technologii LLU na łączu aktywnym. Podana cena to miesięczna opłata abonamentowa obowiązująca przy korzystaniu z e-Faktury

Łącze aktywne to takie na którym JUŻ MASZ uruchomioną jakaś usługę telefoniczną.
  • Odpowiedz
@FunkYoSelf: Dlaczego ma unikać i jakie olewanie klienta :)?
Neostrade mam od 10 lat i nikt nikogo nie olewa, przez 10lat moze dwie przerwy w dostepie do internetu raz cos od nich z godzine, drugi raz na dluzej, wezwalismy serwisanta, przyjechal elegancko o umówionej godzinie i okazało się, że to nie ich wina tylko mysz przegryzła kabel :) serwistant wszystko połączył jak nalezy i odjechal wszystko bez dodatkowych kosztów :)
Obecnie mam
  • Odpowiedz
@DRESIARZZ: Jak ja uwielbiam "telefonicznie mówili". Naciągacze z Netii powiedzą Ci wszystko bo od każdego "pacjenta" mają z tego konkretną kasę. Przeczytaj to : http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Czy-Dropss-moze-wywolac-lawine-czy-juz-nie-jest-za-pozno,wid,16904513,wiadomosc.html?ticaid=1144cc&_ticrsn=3

A jak Ci się nie chce czytać :

Na pierwszy rzut oka ciężko wyłapać, gdzie jest haczyk. Jest jednak jeden podstawowy i wspomniany już warunek – należy mieć aktywną linię telefoniczną Orange, która wartość płaconego rachunku podnosi o kilkadziesiąt złotych miesięcznie co w skali roku
  • Odpowiedz
Więc tak jeżeli chodzi o "telefonicze mowili" to bylo tak, jak juz wyzej wspomnialem linia musi byc aktywna do momentu przejscia na dropssa a pozniej moge zrezygnowac z linii(z telefonu) :)

Po drugie co tracę? Umowa bezterminowa jak coś nie będzie się mi podobało to mogę zrezygnować, nawet z opłata za łacze i tak taniej niz w Orange.
Ale raczej nie bedzie tej oplaty zobacze za pół roku :)

Musze jeszcze umowę przejrzec dokladnie dla
  • Odpowiedz
@DRESIARZZ: Imponująca krótkowzroczność... to że tobie działa nie znaczy, że w innych lokalizacjach jest poprawnie. Problem dotyczy zwłaszcza mniejszych miejscowości i obrzeży miast gdzie infrastruktura nie jest tak rozbudowana.

Podpisano były pracownik Netii.
  • Odpowiedz