Wpis z mikrobloga

Mireczki, co sądzicie o takiej oto talii?
Talia z zasady ma bazować na robieniu damage'a spellami (combo zamrażania, fireballe) + kilka kart do czyszczenia pola.
Zastanawiałem się nad Pyroblast (jak już nazbieram tego pyłu fstrentnego), ale drogie to jak nie wiem (nawet jak się ma Sorcerer's Apprentice).
Mechów i Secretów nie mam, bo jakoś nie jestem do nich przekonany (i podejrzewam, że jakbym poszedł np. w mechy to bym musiał pół talii zmienić).
Co byście poprawili? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hearthstone
fuzzy1 - Mireczki, co sądzicie o takiej oto talii?
Talia z zasady ma bazować na robi...

źródło: comment_29kNumP3BfW8pkHsKQ44OVUoDutAh4fJ.jpg

Pobierz
  • 9
@fuzzy1: jeśli jara Cię robienie dmg spellami, to może jakaś wariacja frost mage. Alexstrasa szybko zjedzie do 15 hp, utrzymasz boarda zamrażaniem albo wyczyścisz flamestrikiem, na ostatnie tury ice block warto rozważyć i heja
@fuzzy1: czasem jak mam quest 40 spelli i nie chce mi sie rolować, to gram takie coś; bloodmaga można zamienić na kobolda; deck działał lepiej jak undertaker nie był znerfiony - i sam undertaker mógł rosnąć (były 3 comba: undertaker, mana wyrm no i damage ze spelli; teraz undertaker już tyle nie daje),

Deck nie dowiezie wyżej niż rank 15 IMHO.
Zastanawiałem sie, czy nie wrzucić tam flamestrikea, ale ciężko coś
fledgeling - @fuzzy1: czasem jak mam quest 40 spelli i nie chce mi sie rolować, to gr...

źródło: comment_nij5PLKaNHljs1v0CUcXyaYNakLF7mj4.jpg

Pobierz