Aktywne Wpisy
Viesti +794
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
jozef-dzierzynski +304
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
Talia z zasady ma bazować na robieniu damage'a spellami (combo zamrażania, fireballe) + kilka kart do czyszczenia pola.
Zastanawiałem się nad Pyroblast (jak już nazbieram tego pyłu fstrentnego), ale drogie to jak nie wiem (nawet jak się ma Sorcerer's Apprentice).
Mechów i Secretów nie mam, bo jakoś nie jestem do nich przekonany (i podejrzewam, że jakbym poszedł np. w mechy to bym musiał pół talii zmienić).
Co byście poprawili? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hearthstone
@Taktoja: To prawda, zdarza mi się przegrywać, nawet dość często. Stąd prośba o pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Deck nie dowiezie wyżej niż rank 15 IMHO.
Zastanawiałem sie, czy nie wrzucić tam flamestrikea, ale ciężko coś