Robi się całkiem ładny ruch na Nav. Pojawiły się dzisiaj na chwile całkiem pokaźne ścianki zakupowe, widać że duży kapitał już czeka na wejśćie :) #navajocoin #kryptowaluty
@H4ctor: kilkanaście btc, wiem narazie to mało, ale w sumie bez żadnego newsa :p W ciągu 2 tygodni powinien ruszyć pełny anon. Na porfelu tylko klikasz ptaszka anon i tranzakcja idzie niewykrywalnym szlakiem. To jest narazie główny plan, potem też zapowiedzieli dalsze prace i możliwość kupna na giełdzie za dolary :)
@siriusX: wat? Przecież Fedora - po szybkim zbadaniu podstawowych informacji o tym coinie - ma jedną z pierwszych, gorszych wersji anona. Nie ma porównania do tego, w jaki sposób Navajo nas zabezpiecza.
@zawisza777: Ciężko powiedzieć co jest przyczyną niskiej ceny, ale ptaszki ćwierkają że sytuacja może się diametralnie zmienić w przyszły piątek :) Poza tym deweloperzy zbierają się żeby całkowicie odświeżyć fedorę. ps. to prawda
@Widim: Dokładnie o to mi chodziło, wybacz niedopowiedzenie- to była dokładnie, najpierwsza (choć nie tak sprawna jak obecne inkarnacje) anonizacja w crypto, wiem bo sam przy tym byłem, pewne części walleta to moja robota :)
Uratowałem wczoraj kota w pracy. Jest wygłodzony, nie chce jeść, pić. Dawałem jej tylko wody w strzykawkę. Do weta pojadę rano jutro bo za niedługo ruszam do pracy. Mogę spróbować jej coś wcisnąć na siłę? #koty #pokazkota
#navajocoin #kryptowaluty
Jeśli się mylę, to wyprowadź mnie z błędu. :)
ps. to prawda
@Widim: Dokładnie o to mi chodziło, wybacz niedopowiedzenie- to była dokładnie, najpierwsza (choć nie tak sprawna jak obecne inkarnacje) anonizacja w crypto, wiem bo sam przy tym byłem, pewne części walleta to moja robota :)