Aktywne Wpisy

dan-ok +782
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
źródło: temp_file6659697043377004778
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
pamiętam jak były początki mojego internetu, i tak myslałem sobie, gdzie założyć poczte... i przyznam, że byliście niezłą konkurencją dla Onetu, no ... teraz jak bym wiedział jak moje życie się potoczy, chyba założył bym u was... ale nie psioczmy na Onet. Nie nie ważne, chciałem jeszcze wspomnieć o tym, że byliście jednym z pierwszych serwisów które znałem, nie dam obciąc sobie głowy, ale chyba
Przyjaciele naszych przyjaciół to nasi przyjaciele :D
( ͡° ͜ʖ ͡°)
I czy mody tną komentarze jak szaleni ?
Przestałem kiedyś wchodzić na WP bo mi się z PRL-em kojarzył i do dziś tam jakoś nie wracam.